Team - Dierenkliniek de Roldertoren
16555
page-template-default,page,page-id-16555,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Team

Randy Smink-Koek

Vanaf dat ik kon praten wist ik het al…ik ging iets met dieren doen en dierenarts was mijn droom. Door mijn ouders ben ik met dieren opgegroeid en is de liefde voor dieren al vroeg ontstaan. Ook het paardrijden is ons met de paplepel ingegoten. Gelukkig heb ik de kans gekregen mijn droom waar te maken en ik geniet met volle teugen van ons prachtige vak. Vroeger was ik regelmatig te vinden bij Rieks in de auto en vond ik het geweldig om mee te gaan visites rijden. Voor mijn afstuderen had ik al veel praktijkervaring opgedaan en dat hielp ook tijdens mijn studie enorm om meer inzicht te krijgen.

Samen met mijn man onze pony’s, paarden, honden en onze katten woon ik op een fijne boerderij aan het kanaal in het mooie gezellige Orvelte. Naast mijn werk is mijn grote hobby paardrijden. Ik hou van gezelligheid dus een avondje met vrienden eten vind ik ook heerlijk.

Meteen na mijn afstuderen in 1999 ben ik in de gemengde praktijk bij Rieks en Elly Hatzmann gaan werken. Mijn werkzaamheden bestonden de eerste jaren vooral uit het visites rijden en grote huisdieren behandelen. Ook was ik veel te vinden op de paardenkliniek in Schoonloo. Steeds meer verschoven mijn werkzaamheden richting de gezelschapsdieren en de paarden.

In de gezelschapsdieren heb ik mijn draai helemaal gevonden. Ik hou me bezig met alle voorkomende werkzaamheden en ben vaak in de operatiekamer te vinden. Ik hou van gezelligheid en vind het belangrijk dat zowel u als uw huisdier zich prettig voelen bij ons en er een ontspannen sfeer heerst.
Sinds 1 januari 2014 is de gemengde praktijk gesplitst heeft de gezelschapsdierenpraktijk een nieuwe naam gekregen: Dierenkliniek de Roldertoren. We hebben de prachtige toren van Rolde in ons logo verwerkt. In december 2016 zijn we verhuisd naar de Hoofdstraat 3 in Rolde en kregen we uitzicht op de toren. In ons nieuwe pand zijn we van vele gemakken voorzien en hebben we een prettige sfeer voor mens en dier weten te creëren.
Elke dag sta ik met plezier klaar voor mens en dier. Mijn werk geeft me veel voldoening en een blij dier en een blije eigenaar zijn de kroon op mijn werk.

Ik hoop u ook te ontmoeten in onze praktijk en samen met u een goede gezondheid van uw huisdier te bewerkstelligen om zo te zorgen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw huisdier.


Irene van Veen

Mijn naam is Irene van Veen. Sinds januari 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij Dierenkliniek de Roldertoren. Al van jongs af aan was ik gek op dieren. Ik ben opgegroeid in Flevoland met twee katten en later kwamen er verzorgpony’s bij en liet ik een hond in de buurt uit. Vanaf halverwege het vwo wist ik het zeker, ik wilde dierenarts worden. In 2009 ben ik gelijk na de middelbare school aan de studie diergeneeskunde in Utrecht begonnen. De laatste drie jaar van mijn opleiding heb ik de master gezelschapsdieren gedaan. Na mijn afstuderen in 2016 ben ik eerst een paar maanden naar IJsland gegaan waar ik voor een guesthouse buitenritten voor toeristen met IJslandse paarden heb begeleid. Hierna heb ik Flevoland verlaten en ben ik aan de slag gegaan bij deze leuke praktijk. Het leuke aan dit werk vind ik de afwisseling en het contact met de dieren en hun eigenaren. In mijn vrije tijd ga ik graag paardrijden en bakken. Tot ziens in de praktijk!

 

 

 


Anouk Bron


 

Theresa Bazuin

Als assistente werk ik al jaren bij de Kleine Huisdieren; oa hond, kat, konijn of cavia, alle dieren hebben hun eigen charmes.
In de praktijk doe ik allerlei werkzaamheden, van assisteren bij operaties, apotheekbeheer, voedingsadvies, boekhouding, schoonmaakwerkzaamheden tot baliewerk  en niet te vergeten het verzorgen van dieren na een operatie of bij ziekte. Dit gebeurt niet alleen overdag, soms is het noodzakelijk om ’s avonds of ’s nachts ook een dier in nood te helpen.
Om van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven volg ik het hele jaar door cursussen op locatie of via de computer. Het leuke hiervan is ook dat je met andere collega’s ervaringen kunt uitwisselen.

Ik hoop dan ook dit werk nog vele jaren te kunnen doen.

 


 

Lillian Brinkman

Sinds 2010 ben ik begonnen met werken bij dierenartsenpraktijk Aa en Hunze.
Ik heb tot juli 2019 op de Paardenkliniek in Schoonloo gewerkt in combinatie met Dierenkliniek de Roldertoren.
Vanaf deze datum ben ik mij volledig gaan richten op Dierenkliniek de Roldertoren!

Het is ontzettend leuk en dankbaar werk wat je mag doen, je hebt zoveel  diversiteit in de praktijk.
Er is geen dag het zelfde en het is altijd leerzaam!
Onder andere mag ik nu ook stagiaires begeleiden en beoordelen op de  proeven van bekwaamheid.
Om jonge enthousiaste leerlingen te mogen ontvangen en begeleiden tot  erkend dierenartsassistent is een hele mooie uitdaging; om ze zoveel  mogelijk te laten zien en te laten leren in de periode dat ze stage  mogen lopen.