Team - Dierenkliniek de Roldertoren
16555
page-template-default,page,page-id-16555,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Team

Randy Smink

Dierenarts

Vanaf dat ik kon praten wist ik het al…ik ging iets met dieren doen en dierenarts was mijn droom. Door mijn ouders ben ik met dieren opgegroeid en is de liefde voor dieren al vroeg ontstaan. Ook het paardrijden is ons met de paplepel ingegoten. Gelukkig heb ik de kans gekregen mijn droom waar te maken en ik geniet met volle teugen van ons prachtige vak. Vroeger was ik regelmatig te vinden bij Rieks in de auto en vond ik het geweldig om mee te gaan visites rijden. Voor mijn afstuderen had ik al veel praktijkervaring opgedaan en dat hielp ook tijdens mijn studie enorm om meer inzicht te krijgen.

Samen met mijn man onze pony’s, paarden, honden en onze katten woon ik op een fijne boerderij aan het kanaal in het mooie gezellige Orvelte. Naast mijn werk is mijn grote hobby paardrijden. Ik hou van gezelligheid dus een avondje met vrienden eten vind ik ook heerlijk.

Meteen na mijn afstuderen in 1999 ben ik in de gemengde praktijk bij Rieks en Elly Hatzmann gaan werken. Mijn werkzaamheden bestonden de eerste jaren vooral uit het visites rijden en grote huisdieren behandelen. Ook was ik veel te vinden op de paardenkliniek in Schoonloo. Steeds meer verschoven mijn werkzaamheden richting de gezelschapsdieren en de paarden.

In de gezelschapsdieren heb ik mijn draai helemaal gevonden. Ik hou me bezig met alle voorkomende werkzaamheden en ben vaak in de operatiekamer te vinden. Ik hou van gezelligheid en vind het belangrijk dat zowel u als uw huisdier zich prettig voelen bij ons en er een ontspannen sfeer heerst.
Sinds 1 januari 2014 is de gemengde praktijk gesplitst heeft de gezelschapsdierenpraktijk een nieuwe naam gekregen: Dierenkliniek de Roldertoren. We hebben de prachtige toren van Rolde in ons logo verwerkt. In december 2016 zijn we verhuisd naar de Hoofdstraat 3 in Rolde en kregen we uitzicht op de toren. In ons nieuwe pand zijn we van vele gemakken voorzien en hebben we een prettige sfeer voor mens en dier weten te creëren.
Elke dag sta ik met plezier klaar voor mens en dier. Mijn werk geeft me veel voldoening en een blij dier en een blije eigenaar zijn de kroon op mijn werk.

Ik hoop u ook te ontmoeten in onze praktijk en samen met u een goede gezondheid van uw huisdier te bewerkstelligen om zo te zorgen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw huisdier.

 

Anne Mies Rosenthal

Dierenarts

Ik ben Anne Mies Rosenthal.

Ik woon met mijn zoon  Ewoud van 5 jaar in een woonboerderij met onze honden: Jack Russell Dushi ,  Labrador  Cato en  ruwharige teckel Tractor, 4 katten,  geitjes en 3 pony’s waaronder ons American Mini horse King waarmee we mennen. Vanaf begin dit jaar  zijn jullie me misschien al tegen gekomen  hier bij De Roldertoren waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Een leuk team  en een mooie praktijk waar we veel voor jullie dieren kunnen betekenen. Ik ben 4 jaar geleden uit het midden van het land naar deze mooie omgeving verhuisd. 18 jaar geleden haalde ik mijn diploma in Merelbeke (Gent) België na 5 x uitgeloot te zijn al vanaf mijn 4e jaar wilde ik dierenarts worden. Heb 12 jaar een eigen praktijk gehad. Ik doe ook aanvullende diergeneeskunde zoals acupunctuur en chiropractie. We kunnen dus in de praktijk ook rug behandeling aanbieden want in het woelige en drukke leven van een hond of kat gaat er wel eens iets niet helemaal goed zitten wat uiteindelijk resulteert in ontsteking of artrose of verkeerd belasten en daardoor mank lopen of niet goed meer op kunnen staan.

Ik ben benieuwd naar jullie dierenvrienden en help jullie graag.

 


                                   Jessica Karsten

Paraveterinair- dierenartsassistent

Vanaf mijn geboorte ben ik al opgegroeid met dieren. Ik heb altijd op een boerderij gewoond, dus dieren genoeg. Ik was altijd met ze bezig. Toen ik jong was riep ik altijd dat ik dierenarts wou worden maar ik heb er toch maar voor gekozen om assistente te worden, wat ook erg leuk is. In 2019 heb ik mijn diploma paraveterinair gehaald en ben nu vanaf december 2020 werkzaam bij Dierenkliniek de Roldertoren. Daarnaast werk ik ook nog steeds met vee. Ik werk namelijk bij een schapenhouder en ook bij een melkveebedrijf. Ik hou wel van wat afwisseling, dus vandaar die variatie. Zo is geen dag hetzelfde!

 

 


 

Theresa Bazuin

Paraveterinair- dierenartsassistent

Als assistente werk ik al jaren bij de Kleine Huisdieren; oa hond, kat, konijn of cavia, alle dieren hebben hun eigen charmes.
In de praktijk doe ik allerlei werkzaamheden, van assisteren bij operaties, apotheekbeheer, voedingsadvies, boekhouding, schoonmaakwerkzaamheden tot baliewerk  en niet te vergeten het verzorgen van dieren na een operatie of bij ziekte. Dit gebeurt niet alleen overdag, soms is het noodzakelijk om ’s avonds of ’s nachts ook een dier in nood te helpen.
Om van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven volg ik het hele jaar door cursussen op locatie of via de computer. Het leuke hiervan is ook dat je met andere collega’s ervaringen kunt uitwisselen.

Ik hoop dan ook dit werk nog vele jaren te kunnen doen.

 

 

 


 

 

 

Lillian Brinkman

Paraveterinair- dierenartsassistent

Sinds 2010 ben ik begonnen met werken bij dierenartsenpraktijk Aa en Hunze voor de fam. Hatzmann, op beide locaties, maar voornamelijk in Schoonloo was ik te vinden tussen de paarden. Tot juli 2019 heb ik gewerkt in Schoonloo op de Paardenkliniek Aa & Hunze, vanaf deze datum ben ik mij volledig gaan richten op Dierenkliniek de Roldertoren.