Puppybegeleiding - Dierenkliniek de Roldertoren
16565
page-template-default,page,page-id-16565,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Puppybegeleiding

We krijgen veel puppy’s in onze praktijk die we zo goed mogelijk willen begeleiden in het volwassen worden. Het is erg belangrijk regelmatig te zien om zo samen met u te zorgen dat het een gezonde volwassen hond wordt. Daarbij zijn een aantal zaken belangrijk:

Groeiverloop: groeit de pup niet te hard of te langzaam en is de pup niet te dik of te dun. Dit is vooral belangrijk voor de ontwikkeling van het skelet, met name de gewrichten van de grotere honden.

Gebit: wisselt de pup goed, staan alle elementen op de juiste plek en we adviseren u in een goede gebitsverzorging.

Gedrag: Het is belangrijk goed verschil te houden in spel en leermomenten. Wij helpen u waar we kunnen het gedrag van uw pup te sturen waar nodig.

Voeding: waar nodig zullen we voorzien van een goed voedingsadvies.

Algehele verzorging: u kunt bij ons terecht voor allerhande vragen en adviezen betreffende vlooien,teken,wormen, maar ook loopsheid, sterilisatie/castratie en eventueel het meenemen van uw huisdier naar het buitenland of het verblijf van uw huisdier in een pension.

 

U bent natuurlijk altijd welkom om uw pup vrijblijvend kennis te laten maken met onze praktijk. Het handigst is om daar even een afspraak voor te maken. Op deze manier kan de pup rustig rondlopen en wennen aan de praktijk, de behandeltafel en weegschaal zonder dat er iets gebeurd.