Laboratorium - Dierenkliniek de Roldertoren
16573
page-template-default,page,page-id-16573,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Laboratorium

Wij bieden u diverse onderzoeken aan.

 

Het is mogelijk om bloedonderzoeken te doen in onze praktijk, veelal kunt u wachten op de uitslag en kunnen we meteen een eventueel noodzakelijke behandeling starten. Als er meer specifiek onderzoek gedaan moet worden worden de monsters opgehaald door een gerenomeerd laboratorium en hebben we vaak de volgende dag al een uitslag. Verder kunt u bij ons terecht voor ontlastingonderzoek, urineonderzoek.

 

We kunnen zelf huid, urine en oormonsters onderzoeken op aanwezige schimmels en gisten. Tevens kunnen we een antibiogram maken om te kijken met welk medicijn uw huisdier behandelt moet worden. Gezien de verscherpte regels in de gezondheidszorg is het belangrijk te bepalen met welke medicijnen we moeten behandelen om eventuele resistentie te vermijden.